Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Αστέρι και φιλί - Παραμύθι

Η μετάβαση από τη ζεστή αγκαλιά της μανούλας στη μεγάλη τρυφερή αγκαλιά της κυρίας δημιουργεί πολλά συναισθήματα στα μικρά μας αγγελούδια. Χαρά γιατί μεγάλωσαν, έκπληξη για τα νέα πρόσωπα, αγωνία και άγχος για το καινούριο. Σήμερα διαβάσαμε μια πολύ τρυφερή ιστορία που βρήκα στο διαδίκτυο "Αστέρι και φιλί"
Το μικρό αλεπουδάκι της ιστορίας μας , ο Λάκης, έχει μεγάλη αγωνία για την πρώτη μέρα στο σχολείο. Όλα όμως βρίσκουν το δρόμο τους με το μυστικό του χάρισε η μανούλα του πριν μπει μέσα στην τάξη... οι μέρες περνούν και ο Λάκης έχοντας κάθε μέρα το μυστικό μαζί του περνούσε υπέροχα στο σχολείο του δάσους, ώσπου μια μέρα ο Λάκης είδε τη μανούλα του στενοχωρημένη που τον άφηνε μόνο στο σχολείο και τότε ο Λάκης αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια της δασκάλας του της κυρίας Κουκουβάγιας και όλα τα παιδάκια έφτιαξαν από μια καρτούλα με το μυστικόικό που θα χάριζαν στις μανούλες το μεσημέρι.

Διαβάστε την ιστορία πατώντας επάνω στο σύνδεσμο


Κι εμείς αφού διαβάσαμε την ιστορία μας τη ζωγραφίσαμε και φτιάξαμε τις δικές μας καρτούλες με το μυστικό που θα έκανε τη μαμά χαρούμενη.

Μανουλίτσα... Θα σου πω  ένα μυστικό...
όταν φεύγω για το σχολειό...
να θυμάσαι την καρτούλα
με την δική μου την καρδούλα