Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Το "Βιβλιόδεντρο" των Ευχών στην Παραμυθούπολη!!!

Τα "Απίθανα Νηπιάκια" μας,  συμμετέχουν στην 5η  Παραμυθούπολη, στη δράση η οποία  πραγματοποιείται  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά "υιοθετούμε - στολίζουμε ένα δεντράκι στον πεζόδρομο Γιαννιτσών".
Την περασμένη Παρασκευή ο καιρός μας τα χάλασε και λόγω βροχής δεν μπορέσαμε να πάμε να πραγματοποιήσουμε τη δράση μας αλλά τη Δευτέρα είχαμε σύμμαχο τον λαμπερό ήλιο και ξεκινήσαμε  με φωτεινά χαμόγελα για τον Πεζόδρομο, να "υιοθετήσουμε" και να στολίσουμε το δεντράκι μας με όμορφες, τρυφερές και γλυκές παιδικές ευχές.
Τα βιβλία των ευχών είναι έτοιμα στο καλαθάκι και περιμένουν για να στολιστούν.


Φτιάξαμε ένα Φωτεινό Αστέρι για την κορυφή του δέντρου μας…





ένα "βιβλιοστολίδι" ανοιχτό με το όνομά του δέντρου  και του σχολείου μας…











θέλοντας να στείλουμε τα δικά μας μηνύματα στους συμπολίτες μας, φουσκώσαμε λευκά μπαλόνια, γράψαμε ευχές επάνω για να τα μοιράσουμε στους περαστικούς…
ΕΥΧΟΜΑΙ όλος ο κόσμος να έχει: αγάπη, χαρά, ευτυχία, γέλιο, χαμόγελα, υγεία, ειρήνη, ελπίδα,  δύναμη, υπομονή, ζεστασιά, φαγητό, ρούχα, παιχνίδι, σπίτι, οικογένεια... 













θέλοντας να διώξουμε την πίκρα τους. ζυμώσαμε μυρωδάτα και αφράτα νηστίσιμα "αστερομπισκοτάκια"  για να γλυκάνουμε τον κόσμο…








Όλα έτοιμα στο τραπέζι…


Παρέα με τις γλυκές μας μανούλες τις οποίες και ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που είναι πάντα δίπλα μας, ξεκινήσαμε για τον πεζόδρομο. Σε όλη τη διαδρομή τα "Απίθανα Νηπιάκια" μας τραγουδούσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και εισέπρατταν  χειροκροτήματα και πολλές ευχές από τους περαστικούς.





Φτάσαμε με χαρά και χαρούμενες χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο δεντράκι μας και με τη βοήθεια των συμπολιτών μας που διατηρούν καταστήματα στο σημείο εκείνο οι οποίοι μας πρόσφεραν σκάλες και καθίσματα, το στολίσαμε με  τις  όμορφες μοναδικές μας ευχές.
















Προσφέραμε τα μπαλόνια με τις ευχές και τα "αστερομπισκοτάκια"στα καταστήματα αλλά και στους περαστικούς και λάβαμε πολλά πολλά συγχαρητήρια, λαμπερά χαμόγελα αλλά και υπέροχες ευχές!!!











Επιστρέψαμε στο σχολείο γεμάτοι χαρά και ικανοποίηση με την ευχή να είμαστε και του χρόνου γεροί να ξανά πάμε!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!