Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Πράξη αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης !!!

Οι δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο νηπιαγωγείο μας δεν έχουν τέλος.  Το γιορτινό κλίμα των ημερών αλλά  και η πρωτόγνωρη οικονομική  κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ώθησαν τα Απίθανα Νηπιάκια μας  και τους γονείς τους, να συγκεντρώσουν τρόφιμα,  είδη πρώτης ανάγκης και ρούχα τα οποία θα τα διαθέσουν στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Γιαννιτσών. Επιπλέον  την ημέρα της χριστουγεννιάτικης παράστασής μας  θα στηθεί μέσα στην αίθουσα ένα δέντρο αγάπης και ανθρωπιάς  με κουτιά από γάλα εβαπορέ που θα φέρουν οι προσκεκλημένοι μας. 
Με αυτήν την κίνηση αγάπης, θα βοηθηθούν οικογένειες  που  αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης από τη μια και από την άλλη τα παιδιά μας,  κάνουν πράξη το  νόημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. 
Όλοι βιώνουμε απίστευτες καταστάσεις καθημερινά αλλά πολύ περισσότερο οι αξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Όταν είμαστε όμως όλοι ενωμένοι και αλληλέγγυοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία που θα προκύψει καλύτερα.




















Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους τους γονείς μας που ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμά μας!!!


Ευλογημένα  Χριστούγεννα σε όλους!!!