Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Τα Απίθανα Νηπιάκια στο 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών

Οι μέρες για τη λήξη του σχολικού έτους πλησιάζουν, και οι ετοιμασίες μας για τις εκδηλώσεις έχουν ξεκινήσει από καιρό και βρίσκονται σχεδόν στην τελική ευθεία. Οι φετινές μας εκδηλώσεις για την τελετή λήξης του σχολικού έτους μετά από επικοινωνία με τη διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών όπου μας δέχτηκε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό θα πραγματοποιηθούν στην υπέροχη αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών. Για το λόγο αυτό σήμερα επισκεφθήκαμε με τα Απίθανα Νηπιάκια μα,ς το 3ο Γυμνάσιο για να κάνουμε την πρόβα μας. 
Στην είσοδο του κτιρίου μας περίμεναν και μας υποδέχτηκαν με ζεστές αγκαλιές και φωτεινά χαμόγελα, η Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου κ. Ελένη Πισμίση, ο υποδιευθυντής κ. Βαγγέλης Τσάνης και ο γυμναστής κ. Θεολόγος Σερέτης!!!



Η διευθύντρια, κ. Ελένη Πισμίση μας άνοιξε διάπλατα το γραφείο της, μας υποδέχτηκε εγκάρδια μέσα και μας πρόσφερε σκοφρετάκια. Την ευχαριστήσαμε και της ευχηθήκαμε για την ονομαστική της εορτή που είχε το Σάββατο.





Ο κ Θεολόγος Σερέτης μας έδειξε και τα κύπελα από τις διακρίσεις των μαθητών τους που είχαμε την τύχη στα χρόνια του νηπιαγωγείου τους να τους έχουμε κι εμείς  μαθητές, σε διάφορα αθλήματα.



Ο κ. Βαγγέλης Τσάνης μας οδήγησε στην αίθουσα εκδηλώσεων, για να κάνουμε την πρόβα μας. Μας ξενάγησε στο χώρο και μας πρόσφερε την πολύτιμη βοήθειά του, στη χρήση της σκηνής, του φωτισμού, της μικροφωνικής εγκατάστασης και του προτζέκτορα... 



Πολλές πολλές θερμές ευχαριστίες για την υποδοχή!!! Εγκάρδιες ευχαριστίες για την παραχώρηση αυτού του πραγματικά υπέροχου χώρου και τη στήριξή σας!!! Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά!!!