Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Τα Απίθανα Νηπιάκια στην 6η Ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας

Η πόλη μας, τα όμορφα Γιαννιτσά τη βδομάδα που διανύουμε, γιορτάζουν τον ερχομό της άνοιξης. Η 6η Ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας έχει ανοίξει τις πύλες της για να μας υποδεχτεί σε μια υπέροχη γιορτή για τη φύση, τα λουλούδια και τα φυτά.


Σήμερα  με τα Απίθανα Νηπιάκια μας, είχαμε τη χαρά να επισκεφτούμε το χώρο της Ανθοέκθεσης με τα πανέμορφα, πολύχρωμα λουλούδια και τις υπέροχες λουλουδοσυνθέσεις, η οποία φιλοξενείται στο Πολύκεντρο, στον Πεζόδρομο  της πόλη μας.



Η μέρα ηλιόλουστη κι εμείς έτοιμοι να ξεκινήσουμε την ανοιξιάτικη εξόρμησή μας. 


Στην είσοδο της Ανθοέκθεσης μας περίμενε η κ. Ζαφειρίου Ελένη, πολιτικός μηχανικός. 


Μας υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο, μια ζεστή αγκαλιά και μας οδήγησε στο χώρο όπου μας περίμενε η Λούση η λολουδονεράιδα ο Παντελής ο κηπουρός.








Παρέα με τη φίλη μας τη λολουδονεράιδα και το φίλο μας τον κηπουρό, χορέψαμε, διασκεδάσαμε, παίξαμε και φτιάξαμε όμορφες κατασκευές.













Με μια τεράστια αγκαλιά και ένα φωτεινό χαμόγελο αποχαιρετήσαμε τους υπέροχους  φίλους μας, αφού πρώτα τους ευχαριστήσαμε για τις όμορφες στιγμές γεμάτες διασκέδαση και χαρά που μας χάρισαν.


Μια έκπληξη μας περίμενε την ώρα του αποχαιρετισμού!!! Από ένα γλαστράκι βασιλικό για τον καθένα μας.




Μια βόλτα στους διαδρόμους της Ανθοέκθεσης μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε από κοντά, να αναγνωρίσουμε, να αγγίξουμε και να μυρίσουμε λουλούδια, καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά.




Ευχαριστούμε θερμά το δήμο μας για τις πολύ όμορφες εκδηλώσεις μέσα στην καρδιά της άνοιξης.