Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Σας προσκαλούμε... στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας!!!

Τα "Απίθανα Νηπιάκια" θα σας παρουσιάσουν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Τελετών του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου και στις 5:30 μ.μ. τη χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση που έχει τον τίτλο: "Την Άγια Νύχτα εκείνη"!!! που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Μια υπέροχη παράσταση γεμάτη όμορφα μηνύματα και συναισθήματα. Θα ταξιδέψουμε όλοι μαζί στην μαγική νύχτα εκείνη των Χριστουγέννων. Να είστε όλοι εκεί, να γιορτάσουμε όλοι μαζί και  να περάσουμε υπέροχα!!!



Είσοδος: Ένα κουτί γάλα εβαπορέ για να στήσουμε το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο αγάπης!!!

"Είναι παραμονή Χριστουγέννων. Τα σχολεία έχουν κλείσει και όλοι οι άνθρωποι περιμένουν με χαρά τη γέννηση του Θεανθρώπου. Σε μια όμορφη πόλη και σ' ένα σπιτάκι που είναι γεμάτο αγάπη ένας παππούς και μια γιαγιά κάθονται κοντά στο τζάκι και μιλούν στα εγγονάκια τους που έχουν έρθει για να τους πουν τα κάλαντα για την Άγια Νύχτα Εκείνη που συνέβη το θαύμα της γέννησης του Χριστού…"

Σήμερα φτιάξαμε τις προσκλήσεις μας...

Ζωγραφίσαμε τη φάτνη και την κολλήσαμε σε μπλε χαρτόνι Α4 ...


Με την τεχνική πουαντιγιέ ζωγραφίσαμε αστεράκια και τα πασπαλίσαμε με χρυσόσκονη...








Κολλήσαμε μέσα τη σελίδα με το κείμενο της πρόσκλησης και γύρω από τη φάτνη βαμβάκι για χιόνι...



Οι προσκλήσεις είναι έτοιμες να ταξιδέψουν σε φίλους και συγγενείς για να προσκαλέσουμε τα αγαπημένα πρόσωπα να έρθουν να μας απολαύσουν.








Το πρόγραμμα μας έχει ως εξής:



ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!