Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφραση

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 11/09/2017

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τελέστηκε με επισημότητα ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-18 των 1ου,9ου, 13ου, 14ου & 17ου Νηπιαγωγείων Γιαννιτσών, από τον Πατέρα Ισίδωρο της ενορίας μας, παρουσία της Σχολικής Συμβούλου Π.Α. 35ης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κυρίας Μαρίας Ζωγράφου Τσαντάκη, με τα "Απίθανα Νηπιάκια" φυσικά να αποτελούν τους πρωταγωνιστές της ημέρας.








Μετά το πέρας του Αγιασμού, θερμές ευχές σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές για μια ευλογημένη, χαρούμενη και δημιουργική νέα σχολική χρονιά, απηύθυναν ο σεβασμιότατος και η κυρία Ζωγράφου.





Ένα γλυκό καλωσόρισμα από μας τις δασκάλες για την καινούργια χρονιά. 



Ενώ τα  νηπιάκια μας, στέκουν, κοιτάζουν περίεργα, με την αγωνία ζωγραφισμένη στα λαμπερά προσωπάκια τους, αγωνία για το καινούριο που έρχεται, περιμένοντας από εμάς αγάπη και ζεστασιά. 



Εμείς ανοίγουμε τις αγκαλιές μας για να νιώσουν ευχάριστα μέσα στην οικογένεια του Σχολείου μας. Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί αφετηρία ενός όμορφου, μαγικού ταξιδιού στα μονοπάτια της γνώσης με νέους στόχους, προσδοκίες και όνειρα!



Καλωσορίσατε στην νέα σας οικογένεια! Καλή & Δημιουργική σχολική χρονιά!